Diensten

Ons architectenbureau is gespecialiseerd in het ontwikkelen en ontwerpen van (luxe) nieuwbouw woningen, utiliteitsbouw, complexe totaal verbouwingen en renovatie van bestaande (historische en monumentale) panden voor zowel particulier als projectmatig. Wanneer je besluit om een bouwtraject in te gaan ontstaan er diverse vragen. Met meer dan 25 jaar ervaring weten onze architecten en technisch ontwerpers een passend antwoord te geven.

Door als bureau buiten de bestaande lijnen te kleuren en verder te gaan dan een ander, realiseren wij innovatieve en kwalitatieve architectuur.
Wij denken in oplossingen.

Nieuwbouw

Het vertalen van jouw (woon)wensen naar een concept ontwerp is een leuke uitdaging. Iedereen is anders, de wensen van eenieder zijn verschillend. Het bouwen van een nieuwe woning is voor veel opdrachtgevers een spannende tijd, je droomwensen leg je immers in onze handen! Niet alleen met architecten maar ook met onze technische ontwerpers ontzorgen wij u binnen een project van a tot z. Een gezonde mix van jonge en ervaren vakkundige architecten en technisch ontwerpers met veel ervaring in diverse nieuwbouw projecten.

Bekijk onze nieuwbouw 

Driessen Diensten

Complexe verbouwingen

Een bestaand (bedrijfs)pand verbouwen om meer ruimte te creëren of juist uw pand zowel van binnen en buiten te moderniseren? Wij denken graag met u mee in een totaal oplossing voor het vergroten en verduurzamen van uw complete pand. Onze architecten luisteren, adviseren en nemen u bij de hand om bij een complete en complexe verbouwingen van uw pand tot het ultieme resultaat te komen.

Bekijk onze verbouwingen en renovaties 

Driessen Diensten

Renovatie

Een droomhuis maken van een oude boerderij? Dat kan perfect. Door de juiste aanpak, unieke ideeën en respect voor de historische waarde geven wij woningen een tweede leven. Bij het renoveren van woningen of monumentale panden is een juiste voorbereiding van groot belang. We hebben ruime ervaring in het renoveren van woningen.

Bekijk onze  renovaties en verbouwingen 

Driessen Diensten

Wij denken in oplossingen

Onze architecten en technisch ontwerpers zijn erin gespecialiseerd om jouw droom te realiseren. Niet alleen worden woonwensen vertaald naar een ontwerp, de architect kan ook het het gehele bouwproces begeleidem. Ons bureau werkt met de B.I.M. (Bouw Informatie Model) methode. Daardoor krijgt de opdrachtgever tijdens het traject inzicht via een 3D model waarin alle factoren, stijlaspecten en uitzichten mee zijn genomen.

Bekijk onze werkwijze 

© 2024 - Driessen Architectuur
Created by LR