Headerafbeelding

Diensten

Ons architectenbureau is gespecialiseerd in het ontwikkelen en ontwerpen van (luxe) nieuwbouw woningen, utiliteitsbouw, verbouwingen en renovatie van bestaande woningen en panden voor zowel particulier als projectmatig. Wanneer je besluit om een bouwtraject in te gaan ontstaan er diverse vragen. Met meer dan 20 jaar ervaring weten onze architecten een passend antwoord te geven.

Door als bureau buiten de bestaande lijnen te kleuren en verder te gaan dan een ander, realiseren wij innovatieve en kwalitatieve architectuur.

Nieuwbouw

Het vertalen van jouw (woon)wensen naar een concept ontwerp is een leuke uitdaging. Iedereen is anders, de wensen van eenieder zijn verschillend. Het bouwen van een nieuwe woning is voor veel opdrachtgevers een spannende tijd, je droomwensen leg je immers in onze handen! Niet alleen met architecten maar ook met onze technische ontwerpers ontzorgen wij een project van a tot z. Een gezonde mix van jonge en ervaren architecten dat veel ervaring heeft in diverse nieuwbouw projecten.

Bekijk onze nieuwbouw 

Driessen Diensten
Driessen Diensten

Verbouwingen

Een bestaand (bedrijfs)pand verbouwen om meer leefruimte te creëren? In deze tijd zien we veel particulieren de keuze maken om de bestaande woning aan te pakken door bijvoorbeeld een aanbouw te realiseren. Onze architect luistert en adviseert bij verbouwingen.

Bekijk onze verbouwingen 

Renovatie

Een droomhuis maken van een oude boerderij? Dat kan perfect. Door de juiste aanpak, unieke ideeën en respect voor de historische waarde geven wij woningen een tweede leven. Bij het renoveren van woningen of monumentale panden is een juiste voorbereiding van groot belang. We hebben ruime ervaring in het renoveren van woningen.

Bekijk onze renovaties 

Driessen Diensten

De nieuwe architect

Onze architecten zijn erin gespecialiseerd om jouw droom te realiseren. Niet alleen worden woonwensen vertaald naar een ontwerp, de architect begeleid ook het gehele bouwproces. Ons bureau werkt met de B.I.M. (Bouw Informatie Model) methode. Daardoor krijgt de opdrachtgever tijdens het traject inzicht via een 3D model waarin alle factoren, stijlaspecten en uitzichten mee zijn genomen.

Bekijk onze werkwijze 

© 2021 - Driessen Architectuur
Created by LR